I just wanna dance's Blog











{V 35, PM}   Doua cuvinte : La naiba!

Mii de scuze ca a durat atat x_x.

Madison POV

Unde s-a dus toata lumea? Doamne parca nu mai eram pe lumea asta.Se pare ca toti au sters’o spre camerele lor.Eu ca de obicei am ramas ultima.Mi-am luat plictisita valiza,pardon valizele,mai grele decat un cal de curse si am pornit cu viteza melcului spre asa numita camera.

Cand am deschis usa am avut parte de o supriza.Ma asteptam sa gasesc pe acolo doua fete care isi despacheteaza lucrurile in timp ce o barfesc pe idioata de directoare.Dar spre surprinderea mea eram singura acolo.De fapt,   nu cred ca ar trebui sa fiu asa de surprinsa pentru ca langa doua dintre paturi erau niste valize.Probabil ca asa zisele colege de camera bantuie pe aici pe undeva.Am oftat si m-am indreptat catre patul liber,cel de langa fereastra.Ei bine cel putin camera nu arata atat de rau.Cu exceptia panzelor de paianjeni care urmau sa dispara de acolo in viitorul apropiat si a dulapurilor ce stateau sa se darame pot spune ca e ok.

Doamne Dumnezeule!Si mai zicea Matt ca eu sunt maniaca dupa haine.Tipa asta trebuie sa fi cheltuit pe putin 10000$ pe hainele astea. 1,2,3,4 valize mari si inca 2 mai mici se balanganeau mandre langa unul dintre paturi.Sigur  tipa e vreo fitoasa din aia, fata de bani gata care nu face altceva decat sa imprastie venin peste tot in jurul ei.Mi-am dat plictisita ochii peste cap.Sa trecem la lucruri serioase.Intr-un fel ma bucur ca sunt singura.Macar am parte de putina intimitate.De pe pat tricoul meu preferat lila cu imprimeu parca imi facea cu ochiul spunand ‘Haide ! Stiu ca ma vrei.’ I-am dat numele de Jerryl.Stiu..sunt nebuna.Nu e nevoie sa mi se spuna in fiecare zi.Am oftat si mi-am dat jos tricoul meu alb ca sa il imbrac pe Jerryl.

Parca de nicaieri Matt a aparut si m-a imbratisat cu mainile sale atat de reci incat ma faceau sa tremur.De unde stiam ca  e Matt ? Simplu..parfumul sau si al saselea simt al unei fete.Nu stiu cum sau cand s-a intamplat dar in urmatorul moment buzele noastre se zdrobeau intr-un sarut pasional dar in acelasi timp dulce.Dar nu stiu nici cand idioata,tampita sau cum sa ii mai spun de directoare a dat buzna la mine in camera.

-Mattheew!! 1 luna pedeapsa! Cum iti permiti sa intri peste domnisoara Rust cat timp ea se schimba?

Bun deci oficial femeia asta ma exaspereaza la culme.

-Dar nu e treaba d`voastra de facem noi! Adica e privat de aceea se numeste noi! N-O-I! I-a raspuns Matt silabisind cuvantul.

-Domnisorule nu iti permit sa vorbesti asa cu mine!

In urmatorul moment a pasit spre Matt si l-a luat de urechi.Doamne inca mai tragea elevii de urechi.Nu am trecut de clasa aI-a?

-Cere`ti scuze!

-Doamna, va rog lasat`il, el nu are nici`o vina. Eu l`am chemat, am dres’o eu cu speranta sa se linisteasca si sa  o stearga de aici.

-Cum? Cum iti permiti sa chemi un baiat la tine in camera cand esti goala?

In acest moment mi-am imaginat un canis cu fata ei care latra la mine.Pentru ca asta facea ea.Latra.

-Pai defapt trebuia sa ii dau cartea asta.Cand l`am sunat nu m`am gandit ca o sa apara asa de repede si am zis ca pot sa ma schimb.Te rog,te rog sa imi inghita gogoasa.

-Dar el era incolacit in jurul tau iar limba lui sunt sigura ca iti ajungea pana in stomac!!

Si ce iti pasa tie? Imi venea sa ii spun cateva dar ma temeam ca asta ne-ar putea cauza

 mai multe probleme.Se pare ca Matt nu prea gandea asa.

-Pai, stiti d`soara cum e, sunt barbat, nu pot rezista tentatiei supreme…ii spuse Matt fara nicio jena.

-Inca o greseala si zbori de aici!

-Inteles domnisoara, imi cer scuze.Da sigur ca iti ceri scuze dar nimeni in afara de ea nu v-a crede acest lucru.Am reusit sa imi innabus un chicotit.

Directoarea a iesit din camera scotand flacari pe nas mai ceva ca un dragon aflat in perioada aceea si a trantit usa.

-Ce ti`a fost in cap? Vru Matt sa stie in timp ce se trantea pe pat.

-Vroiam sa te apar,am spus eu incocenta cu o fata de catelus care tinea intotdeauna cu orice persoana in afara de mama.Matt s-a ridicat de pe pat si m-a sarutat atat de dulce incat nu mi-am putut reprima un zambet.Mi-am ridicat capul ca sa il pot privi in ochi si i-am soptit:

-Te iubesc!



vampiryka says:

Deci si sunt impreuna acum nu? :X:X:X
hai mai repede cu urm cap :X:X:X
pwpiki :*:*:*



oxxyy says:

deci sa stii ca nu-i corect mai facut sa astept prea mult:D…dar te iert pt ca imi place :X:X:X:X..si a meritat asteptarea:X:X::X:X:X:X
acuma il astept pe next-ul:>:>:>
bafta la scris:)



Lasă un comentariu

et cetera