I just wanna dance's Blog











{V 38, AM}   Cap 8- Clone? Parca erau ilegale… A! Stiu! O fi ceva clona nereusita de`a lui Dolly

Pentru ca eu am fost plecata si nu prea am avut cum sa scriu am rugat’o pe Alle sa imi faca ea acest capitol ,ca sa nu asteptati voi atat dupa mine.Sper sa nu va deranjeze.Comm va rog :*.

                                        Jooy

Matt POV

Am coborat din autocar si am observat ca Madi era inca acolo.

-Sa mergem.

A iesit si ea din autocar si am mers impreuna pentru a ne lua bagajele. Am ridicat uriasa usa care tinea inchis compartimentul pentru bagaje si am scos bagajul meu si bagajele ei.

-Dumnezeule Mare! De cate bagaje are nevoie o fata? Am exclamat eu fara sa imi dau seama cand am ridicat bagajele ei.

 Ea in schimb a chichotit si m`a ajutat cu bagajele. Am intrat pe poarta liceului si am mers in curtea din spate pentru ca  am vazut ca toata lumea astepta acolo. Dupa vreo 10 minute de stat pe bagaje isi facuse aparitia o doamna inalta, nu tocmai frumoasa imbracata intr`un costum sobru. SIgur era directoare. Mi`o si imaginam stand la catedra si imprastiind spaima si teroare in randul elevilor.

-Aceea femeie e chiar urata, spuse Madi

-Stiu, i`am raspuns eu ranjind la auzul gandurilor mele. Doamne ce n`as da sa o vad impiedicandu`se cu tocurile acelea de minim 10 centimetri. Jur ca nu am mai vazut asa sperietoare de femeie niciodata. Avea parul negru, ochelari fund de borcan, trasaturi matahaloase si o alunita absolut gretoasa pe nas din care iesea mandru un fir negru si gros de par, arata ca si o vrajitoare.

-De ce razi? Ma intreba Madison dandu`mi un ghiont.

-Nimic interesant, i`am spus eu balbaindu`ma.

-Domnilor, domnisoarelor si domnisorilor, va rog putina atentie, spuse ea facand un zgomot oribil din gat ca si cand urma sa scuipe. Ne`am adunat aici pentru a incepe un nou an scolar, continua ea uitandu`se la marea de elevi plictisiti. Voi, acestia mari vreau sa le urati bun venit celor 30 de boboci, spuse ea incepand sa ne strige pe rand. Vedeam cum noii mei colegi isi faceau loc prin multime in incercarea de a ajunge la scene. In final imi auzisem si eu numele:

-Domnisorul Mattheew Butler, te rog sa vi incoace, spuse  aceea persoana de o “ frumustee” ireala.

Mi`am miscat cu greu picioarele din loc luan`d bagajul meu si unul din bagajele lui Madi incarcate cu bolovani si am pornit. Doamne, ce oameni tampiti, sunt chiar atat de orbi? De ce naiba nu se trag la o parte cand vad ca chinui sa trec? Dupa vreo 5 minute de lovit oameni cu bagajul lpeste picioare am reusit sa ajung si eu la scena.

-Cam mult ti`a luat, spuse directoare. Dar vai de mine! De ce ai venit cu bagajul? Du`l inapoi! Repede!

Drace!!! Doamne femeie cretina!! Proastoo!! Vai, cum adica sa le duc inapoi? Dupa ce  m`am chinuit atata sa ajung cu ele? Nici vorba, m`am gandit eu in timp ce tranteam bagajele pe scene.

-Nu, nu vreau sa le duc inapoi, pot sa stea si aici, am spus eu uitandu`ma urat la ea.

-Credema copile, nu vrei sa te pui cu mine, spuse vrajitoarea acoperind microfonul cu degetele`I strambe.

-Desigur, d`soara, nici nu aveam de gand, i`am replicat eu monstrozitatii care se afla in fata mea.

M`am dus cat mai in spate pe scena si am asteptat sa soseasca si Madi, ea spre ghinionul meu fusese ultima asa ca nu am mai reusit sa palavragesc nimic cu ea. Vrajitoarea ne`a spus sa mergem in internat. Noroc ca s`a chinuit sa ne lipeasca numele pe usi ca sa stim si noi in ce camera suntem.

-Sper sa  am colege dragute de camera, spuse Madi uitandu`se in sus la mine.

-Mda, si eu, i`am raspuns cercetand listele cu numarul camerei.

-O, uite am camera 13 spuse Madi incepand sa mearga spre usa cu numarul 13.

Am mai dat un ochi pe lista si am vazut ca sunt in camera cu numarul 2. Am lasat bagajul pe jos si am inceput sa il trag pana in camera. Noroc ca avea roti, ca altfel m`ar fi durut spatele o luna. Am izbit usa de perete si am intrat in camera. Era oribil! Doamne ce am facut sa merit sa stau aici? Am racnit eu enervate la culme.

-Ia`o usor frate! Spuse probabil noul meu coleg de camera. Un tip inalt, bine facut, brunet, cu ochi verzi si probabil fara pic de creier!

-Omule! Cad pereti peste noi! Am exclamat eu lasandu`mi geamantanul pe un pat. In secunda imediat urmatoare am vazut cum picioarele batrane ale patului se clatina lasand minunatul pat cu salteaua gaurita sa lustruiasca podeaua.

-O sa platesti aia daca vede scorpia! Spuse tipul fara creier razand.

-Mda de parca imi pasa, bun acum c ear trbui sa facem ca sa ne alegem si noi o camera mai decenta? Am intrbat eu.

-Probabil sa jefuiesti o banca, sa o omori pe scorpie, sa bati tocilari de peste drum si sa le furi camera, spuse el linistit.

-Ok, s`o facem, care tocilari trebuie caftiti? Am intrebat eu sufulcandu`mi manecile.

-Da esti pornit bine! Spuse brunetelul ridicandu`se de pe scaun si aratand cu degetul spre camera 11.

-Bun, esti pregatit? L`am intrebat eu afisand un ranjet diabolic si pornind spre usa.

 Am parcurs cei 2 metri pana la camera alaturata si m`am uitat in urma pentru a ma asiugura ca creierut era langa mine.  Dumnezeule! Ce matahala! M`am gandit eu cand l`am vazut pe micul creierut in picioare. M`am uitat spre el  si i`am facut semn cu capul. Am apasat hotarat pe clanta si am dat buzna inauntru. Ghici ce, micutul tocilar de alaturi era ceva ruda cu vrajitoarea iar eu  si creierut eram in pozitie de atac ba chiar am lasat sa imi scape:

-Predati camera sau muriti! O doamne, acum stiu cine o sa moara, m`am gandit eu.

Am vazut aceea creatura mitica cum se ridica de pe pat dupa ce ii netezeste cu putina saliva parul durduliului sau fiu care probabil ca era bobocel saracul de el dupa care se uita la noi si isi incepe pledoaria:

-Domnisorule Mattheew si domnisorule Thomas, ce credeti ca faceti voi doi frumuseilor aici? Spuse ea parca scuipand cuvintele.

Thomas? Doamne o fi de la Thomas Eddison te pomeni, creierut o fi inventat becul, pui pui , sa nu`l deochi.

– Am venit sa le uram Craciun Fericit! Colegilor nostri de aaaa de aaaa liceu! Am spus eu zambind.

-Dar e septembire ce Dumnezeu? Jur ca nu mai inteleg generatia asta, spuse ea asezandu`se pe scaunul subred.

– Eee, pai cu toti imbatranim, i`am replicate eu.

-Dar voi tot nu scapati de pedeapsa spuse ea fluturandu`si degetele in aer. Cred ca va ajunge o saptamana de detentie cu mine. Spuse ea gandindu`se intens.

Dumnezeule! Iadul pe pamant! Ce idei satanice! O saptamana cu ea? E nebuna? Nu suport sa ii vad -Desigur domnisoara, ne e mult mai mult decat sufficient, am spus eu facand o plecaciune si iesind afara cu funul inainte impingandu`l putin si pe creierut pentru a se misca si el din loc. Facuse si el o pelcaciune si daduse din funduletul lui bobmab in retragere spre camera noastra.

Nu puteam sta cu  protuberanta aia gretoasa de pe fata 1 secunda daramite o saptamana.

-Drace! Sfinte mancare NEsanatoasa! O saptamana cu zgripturoaica! Ce m`ia fost in cap? Am spus eu cand am ajuns in camera.

-E vina ta, spuse creierut dupa 1 minut de gandire intense. -Vin imediat, i`am raspuns eu iesind pe usa si indreptandu`ma spre camera lui Mady. Eram atat de nervos incat am dat buzna inauntru fara sa bat la usa. Dumnezeule! Ce corp! am exclamat eu in gand cand i`am vazut spatele gol. Oficial noi nu eram impreuna, dar nu m`am putu abtine sa nu merg la ea sis a o imbratisez. Mi`am lipit bratele reci de corpul ei fierbinte iar ea si`a intors capul in asa fel incat sa o pot saruta. Buzele noastre s`au unit pentru mai mult timp pana cand: Buff!

-Mattheew!! 1 luna pedeapsa! Cum iti permiti sa intri peste domnisoara Rust cat timp ea se schimba? Intreba ea isterizandu`se la mine.

Drace! O urasc pe femeia asta! Doamne! Stiam ca nu trebuia sa intru pestea Mady! Dar naiba se poate abtine cand ii vede formele acelea de invidiat, noroc ca era cu spatele si avea sutien ca altfel cred ca m`ar fi jupui de viu scorpia. Pfleac! Femeia asta e peste tot! Piei Satana!

-Dar nu e treaba d`voastra de facem noi! Adica e privat de aceea se numeste noi! N-O-I! i`am spus eu pe litere.

-Domnisorule nu iti permit sa vorbesti asa cu mine spuse ea apropiindu`se ca sa ma poata trage bine bine de urechi.

-Au!! Doamne! Opreste`te! Am tipurit eu mai mult decat exasperate.

-Cere`ti scuze! Spuse scorpia.

-Doamna, va rog lasat`il, el nu are nici`o vina, spuse Mady acoperindu`si pieptul cu o bluza. Eu l`am chemat, adauga ea.

-Cum? Cum iti permiti sa chemi un baiat la tine in camera cand esti goala? Incepuse ea sa strige la Mady cat timp imi daduse drumul la ureche.

-Pai defapt trebuia sa ii dau cartea asta, spuse ea aratand spre o carte de sub pat, cand l`am sunat nu m`am gandit ca o sa apara asa de repede si am zis ca pot sa ma schimb, spuse ea.

-Dar el era incolacit in jurul tau iar limba lui sunt sigura ca iti ajungea pana in stomac!! Urla ea la noi.

-Pai, stiti d`soara cum e, sunt barbat, nu pot rezista tentatiei supreme, i`am spus eu uitandu`ma la ea.

-Inca o greseala si zbori de aici! Striga ea la mine.

-INteles domnisoara, imi cer scuze.

Sa inteleg ca pe baba asta nu od eranja ca ii ziceam domnisoara? Ce stupid! Inca se credea si tinerica te pomeni. Noroc ca plecase din camera si ma lasase pe mine cu Mady.

-Ce ti`a fost in cap? Am intrbat`o eu cat timp m`am asezat pe pat.

-Vroiam sa te apar, spuse ea atat de innocent incat nu m`am putu abtine sa nu ii daruiesc din nou un sarut pasional, doar ca nu cu limba pana in stomac ci doar pana in gat.

-Te iubesc, spuse ea.



betweentwotrueloves says:

da da:)) by me>:)

hope you like it:)

thx jooy ca m`ai lasat sa il scriu:x a fost o onoare:X
daaa:X

fata esti bestiala:x deci imi place cum scri:-w sa nu te puna naiba sa te lasi:-w



deuttza says:

superb…am ras la capitolul asta. abia astept urmatorul capitol…:))



Anonim says:

Imi place fff mult…si eu murit de ras :))…sper sa apara repede urmatorul capitol. 😀



Anonim says:

Am murit d ras*



vampiryka says:

doamne ce tare e cap asta :X:X:X
foarte amuzant da si romantic cat d cat :X:X:X:X
pe cand urm? :X
pwp:*



oxxyy says:

pff.ce scorpie:)):))..super.capitolul..bafta la scris..si un an nou fericit:)



jooy1 says:

mersi oxxyy :*..an nou fericit si tie:X



Caty :D says:

cand apare urmatorul cap? 😀



Lasă un comentariu

et cetera